Numele lui Silvio Berlusconi figurează în documentele dezvăluite în Scandalul Panama

Numele a circa 100 de politicieni şi oameni de afaceri italieni, inclusiv cel al fostului premier Silvio Berlusconi, figurează în documentele dezvăluite în cadrul Scandalului Panama, informează revista L'Espresso, citată de cotidianul Il Messaggero.

1095 afișări
Imaginea articolului Numele lui Silvio Berlusconi figurează în documentele dezvăluite în Scandalul Panama

Numele lui Silvio Berlusconi figurează în documentele dezvăluite în Scandalul Panama (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Emanuela Barilla, Adriano Galliani, miliardarul Stefano Pessina. În plus, companii coordonate de Silvio Berlusconi şi Flavio Briatore", scrie L'Espresso, care va publica vineri lista persoanelor şi firmelor italiene care deţin fonduri în zone offshore.

"În total, sunt 100 de oameni de afaceri, politicieni şi manageri din întrega Italie", declară editorul-şef al revistei, Vittorio Malagutti.

"În documentele panameze apare numele Sport Image International, o companie administrată de Silvio Berlusconi care acum 20 de ani a făcut obiectul unei anchete pentru plăţi ilegale către jucători de la AC Milan precum Ruud Gullit şi Marco Van Basten", explică jurnalistul italian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici