O adolescentă româncă, violată de un conaţional şi forţată să se prostitueze în Italia

O româncă în vârstă de 18 ani a fost sechestrată, bătută şi violată, mai multe zile la rând, de un conaţional, în sudul Italiei, bărbatul forţând-o să se prostitueze, relatează pagina online a agenţiei Adnkronos.

458 afișări
Imaginea articolului O adolescentă româncă, violată de un conaţional şi forţată să se prostitueze în Italia

O adolescentă româncă, violată de un conaţional şi forţată să se prostitueze în Italia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul, un român în vârstă de 30 de ani cu antecedente penale, a fost reţinut în orăşelul Taranto (regiunea Puglia, sudul Italiei), sub acuzaţiile de sechestrare de persoană, reducere la sclavie, agresiune sexuală şi proxenetism, informează Adnkronos.

Românca fusese ademenită să vină în Italia cu promisiunea unui loc de muncă.

Adolescenta a fost însă indusă în eroare de presupusul proxenet, care a închis-o într-un apartament din orăşelul Taranto, a violat-o, a bătut-o şi a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu alţi indivizi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici