O altă nominalizare, respinsă. Sylvie Goulard a fost respinsă de Parlamentul European pentru o funcţie de comisar

Sylvie Goulard, candidata Franţei pentru un post de comisar european, a fost respinsă în comisia de specialitate din Parlamentul Europan după a doua audiere, au anunţat două surse parlamentare, potrivit cotidianului Le Figaro.

1078 afișări
Imaginea articolului O altă nominalizare, respinsă. Sylvie Goulard a fost respinsă de Parlamentul European pentru o funcţie de comisar

O altă nominalizare, respinsă. Sylvie Goulard a fost respinsă de Parlamentul European pentru o funcţie de comisar

Sylvie Goulard, fost ministru francez numit de preşedintele Emmanuel Marron pentru a participa la viitoarea Comisie Europeană, şi-a văzut joi candidatura respinsă cu o largă majoritate de voturi, în cadrul unui vot al deputaţilor din Parlamentul European, au informat două surse parlamentare.

Au fost 82 de voturi împotrivă, doar 29 pentru şi o abţiere.

Goulard, care face parte din grupul Renew Europe din PE, condus de Dacian Cioloş, este al treilea candidat pentru un post de comisar din echipa Ursulei von der Leyen care pică după audierile din comisiile de specialitate din PE, după candidaţii României şi Ungariei, Rovana Plumb şi László Trócsányi.

Taguri:
franţa,
ue,
comisar

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici