O ambarcaţiune cu migranţi a eşuat pe o plajă din Israel

O ambarcaţiune cu migranţi a eşuat duminică pe o plajă din Israel, fără nimeni la bord, ci doar cu ceea ce pare a fi bunuri aparţinând unor potenţiali migranţi, potrivit Reuters.

661 afișări
Imaginea articolului O ambarcaţiune cu migranţi a eşuat pe o plajă din Israel

Sursa foto: Poliţia Israel

Autorităţile israeliene au declarat că au găsit barca pneumatică de-a lungul coastei mediteraneene, în apropiere de oraşul Netanya, cu nimic altceva decât o grămadă dezordonată de obiecte personale, alimente, apă şi documente de călătorie, inclusiv trei din Somalia.

Poliţia a declarat că cercetează apele din apropiere în căutarea unor semne de supravieţuitori şi a publicat o fotografie a ambarcaţiunii. Au fost găsite haine, o pompă de aer şi mai mulţi colaci de salvare improvizaţi şi gonflabili pe podeaua ambarcaţiunii.

Documentele de călătorie sunt încă în curs de investigare, a precizat poliţia.

Potrivit Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie a Naţiunilor Unite, peste 187.000 de persoane au traversat Mediterana până în prezent în acest an, iar grupul a înregistrat 2.093 de decese de-a lungul rutei mediteraneene centrale.

Migranţii fac adesea această traversare periculoasă în bărci mici şi instabile. Mulţi vin din Africa, fugind de conflicte sau în căutarea unei vieţi mai bune în Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici