O avertizare de uragan a fost emisă pentru o parte din coasta americană a Golfului Mexic

O avertizare de uragan a fost emisă joi pentru o zonă cuprinsă între Grand Isle, în Louisiana (sud), şi Indian Pas, în Florida (sud-est), după formarea unei furtuni tropicale în Golful Mexic, potrivit meteorologilor americani.

167 afișări
Imaginea articolului O avertizare de uragan a fost emisă pentru o parte din coasta americană a Golfului Mexic

O avertizare de uragan a fost emisă pentru o parte din coasta americană a Golfului Mexic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Furtuna tropicală Karen s-a format în sud-estul Golfului Mexic şi se îndreaptă spre coastele americane, a avertizat Centrul naţional american pentru uragane (NHC), cu sediul la Miami, în Florida.

Rafalele de vânt în direcţia nord şi nord-vest avansează lent, cu intensificări de peste 97 de kilometri pe oră.

O avertizare de furtună tropicală a fost emisă pentru oraşele Lake Pontchartrain, News Orleans şi Baton Rouge.

În pofida opririi parţiale a activităţilor statului federal, din cauza impasului politic asupra bugetului din Congres, NHC a precizat că va continua să emită buletine, din "motive de securitate".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici