O cântăreaţă care a fost cu Silviu Ionescu la un dineu povesteşte despre noaptea accidentului

Cântăreaţa coreeană de operă Jeong Ae Ree, care a fost cu fostul însărcinat de afaceri al României în Singapore, Silviu Ionescu, la un dineu în noaptea accidentului mortal provocat de o maşină a ambasadei române, a povestit cum l-a cunoscut pe acesta, relatează The Straits Times, în ediţia online.

35 afișări
Imaginea articolului O cântăreaţă care a fost cu Silviu Ionescu la un dineu povesteşte despre noaptea accidentului

Silviu Ionescu (Imagine: www.mycarforum.com)

Legătura dintre soprană şi diplomatul român a generat semne de întrebare când imaginile înregistrate de camerele de supraveghere au fost prezentate la ancheta judiciară referitoare la moartea unui pieton lovit de maşina ambasadei române.

Într-o imagine, Ionescu avea braţul pe umărul femeii, la hotelul Shangri-La, la 14 decembrie 2009. În alte două înregistrări, cei doi, ambii căsătoriţi, se ţineau de braţ, în timp ce se îndreptau spre clubul de karaoke Legend Palace KTV. Cu toate acestea, nu este nimic scandalos în legătură cu întâlnirea de la 14 decembrie, a subliniat cântăreaţa în vârstă de 41 de ani, care este şi profesoară de muzică.

Femeia a povestit că nu se aştepta să ajungă la un club de karaoke şi că dorea să se întoarcă acasă. Ea l-a cunoscut pe diplomatul român în seara aceea, iar soţul său, violoncelistul din Orchestra simfonică din Singapore Chan Wei Shing, ştia acest lucru. Cei doi, căsătoriţi de 13 ani, au o fiică în vârstă de opt ani.

Jeong Ae Ree, care predă la Şcoala de Arte, a declarat că i-a arătat soţului său SMS-ul pe care i l-a trimis Ionescu înainte de a se cunoaşte. Diplomatul român a invitat-o atunci la un dineu de la hotelul Shangri-La, cu ocazia zilei naţionale a Kazahstanului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici