O companie navală nord-coreeană şi-a redenumit flota pentru a evita sancţiunile ONU

O companie nord-coreeană care a încercat să transporte avioane de vânătoare într-un cargou cu zahăr şi-a redenumit majoritatea navelor pentru a evita sancţiunile Naţiunilor Unite.

236 afișări
Imaginea articolului O companie navală nord-coreeană şi-a redenumit flota pentru a evita sancţiunile ONU

O companie navală nord-coreeană şi-a redenumit flota pentru a evita sancţiunile ONU (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eforturile companiei Ocean Maritime Management Ltd. de a scăpa de sancţiunile ONU sunt detaliate într-un raport al Comisiei de experţi care monitorizează sancţiunile impuse Coreei de Nord, potrivit Associated Press.

Raportul privind eficienţa sancţiunilor impuse regimului stalinist de la Phenian va fi dezbătut joi, în Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite.

Misiunea nord-coreeană la Naţiunile Unite nu a răspuns solicitărilor presei privind conţinutul raportului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici