O cursă aeriană Bucureşti - Budapesta, redirecţionată către Viena

Un avion al companiei Malev, care efectua o cursă pe ruta Bucureşti - Budapesta a aterizat la Viena, deoarece aeroportul Ferihegy din capitala ungară a fost închis sâmbătă după-amiază din cauza unei furtuni puternice, relatează MTI.

15 afișări
Imaginea articolului O cursă aeriană Bucureşti - Budapesta, redirecţionată către Viena

O cursă aeriană Bucureşti - Budapesta, redirecţionată către Viena (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Toate aterizările şi decolările, precum şi operaţiunile de îmbarcare, a fost suspendate timp de 30 de minute, a precizat purtătorul de cuvânt al operatorului aeroportului, Mihaly Hardy.

El a precizat că traficul aerian ar putea înregistra mici întârzieri, atât din cauza scurtei suspendări a activităţii, cât şi a faptului că spaţiul aerian este supraaglomerat.

Furtunile au traversat sâmbătă teritoriul Ungariei, dinspre vest spre est, afectând şi traficul feroviar.

Sâmbătă la prânz, nouă trenuri au fost oprite în zona lacului Balaton, după ce vântul puternic a avariat liniile de alimentare cu energie electrică, a anunţat compania feroviară MAV.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici