O dronă kamikaze a explodat la 170 km de Moscova

Aeronava fără pilot zbura la o altitudine de aproximativ 50 de metri, încercând astfel să se ascundă de echipamentele radar.

6609 afișări
Imaginea articolului O dronă kamikaze a explodat la 170 km de Moscova

O dronă kamikaze a explodat la 170 km de Moscova

La ora 5.00, drona a explodat, iar bubuitul a fost foarte puternic. Potrivit unor locuitori, explozia s-a produs în afara oraşului rusesc Kaluga, la 170 km sud-vest de Moscova şi la 260 km de graniţa cu Ucraina.

Guvernatorul regional Vladislav Şapşa a dat vestea, asigurând că nimeni nu a fost rănit. „S-a stabilit că drona a explodat în aer, la o altitudine de 50 de metri, în pădurea din apropierea oraşului, la 5 dimineaţa”, a scris el pe Telegram.

Rusia a susţinut anterior că dronele ucrainene zboară deasupra teritoriului său, pentru a provoca daune infrastructurii civile, o afirmaţie negată de Kiev.

Totodată, Dmitri Medvedev a afirmat că, dacă Ucraina va ataca structuri din Rusia sau de pe teritoriile anexate, va lua în calcul folosirea arsenalului nuclear.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici