O educatoare din China a fost executată pentru că a otrăvit 25 de copii

  • O educatoare din China, condamnată la moarte de o instanţă chineză, a fost executată în această săptămâna.
  • Ea a fost judecată şi condamnată pentru că a otrăvit 25 de copii.
  • Una dintre victime a murit.
2879 afișări
Imaginea articolului O educatoare din China a fost executată pentru că a otrăvit 25 de copii

Sursa foto: Twitter

O fostă educatoare de grădiniţă a fost executată într-o închisoare din centrul Chinei după ce a ucis un copil şi a rănit alţi 24, a anunţat vineri presa de stat, citată de Reuters.

Wang Yun, în vârstă de 39 de ani, a făcut apel fără succes la sentinţa pronunţată în septembrie 2020 de către tribunalul oraşului Jiaozuo, în provincia Henan.

Joi, aceeaşi instanţă a verificat identitatea lui Wang, a escortat-o la locul de execuţie şi a pus în aplicare sentinţa de condamnare la moarte, au explicat autorităţile chineze.

În martie 2019, Wang a adăugat în mâncarea copiilor o substanţă toxică. Gestul a fost provocat de o dispută cu un coleg, a stabilit instanţa. În ianuarie 2020, unul dintre copii a murit din cauza problemelor medicale provocate de otrăvire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici