O elevă a fost arestată pentru că nu şi-a făcut tema în timpul pandemiei. Colegii cer în stradă eliberarea ei

  • O elevă afro-americancă din Detroit a fost arestată pentru că şi-a încălcat probaţiunea şi nu şi-a făcut tema în timpul pandemiei
  • O instanţă din Michigan a decis ca tânăra de 15 ani trebuie să execute pedeapsa într-un centru de detenţie juvenilă
  • Mai multe proteste au fost organizate pentru a cere eliberarea elevei
1991 afișări
Imaginea articolului O elevă a fost arestată pentru că nu şi-a făcut tema în timpul pandemiei. Colegii cer în stradă eliberarea ei

Sursa FOTO: Twitter

O instanţă judecătorească din Michigan a decis ca o elevă, care şi-a încălcat probaţiunea şi nu şi-a făcut tema online în timpul pandemiei de coronavirus, trebuie să execute o pedeapsă într-un centru de detenţie juvenilă, informează BBC.

Tânăra în vârstă de 15 ani a fost plasată sub probaţiune în luna august, după ce a fost acuzată de atac şi furt, iar una dintre condiţii era să-şi efectueze tema online.

Site-ul ProPublica spune că Grace, pe numele ei, suferă de ADHD şi a fost copleşită de faptul că a trebuit să-şi facă tema, în carantină, fără îndrumarea unui profesor.

Sute de studenţi s-au strâns în faţa şcolii pentru a cere eliberarea acesteia, iar Curtea Supremă a Statului Michigan a anunţat că va evalua cazul.

"O grămadă de elevi erau în urmă cu temele şi nimeni n-a mai avut motivaţia să facă nimic, pentru că profesorii nu mai predau şi totul era online, ştiu multe persoane care nu şi-au faăcut tema", a spus una dintre colegele lui Grace.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici