O familie de români s-a mutat ilegal în casa unor britanici din Londra

O familie de români s-a mutat ilegal în casa unor britanici din Londra, în preajma Crăciunului, după ce proprietarii s-au mutat temporar de la domiciliu în timpul lucrărilor de renovare a casei, informează Daily Mail.

36 afișări
Imaginea articolului O familie de români s-a mutat ilegal în casa unor britanici din Londra

O familie de români s-a mutat ilegal în casa unor britanici din Londra (Imagine: Daily Mail)

Julian şi Samantha Mosedale, împreună cu cei trei copii ai lor, s-au întors la casa pe care au renovat-o în 3 ianuarie, însă i-au găsit acolo pe cetăţenii români.

Pe deasupra, poliţiştii i-au acuzat de insultă atunci când i-au întrebat dacă noii locatari sunt români şi dacă au dreptul să se stabilească în Marea Britanie.

Românii, trei adulţi şi şapte copii, au schimbat yala de la uşa locuinţei şi şi-au adus deja propria mobilă.

Britanicii se tem că ar putea rămâne fără locuinţă, pentru că nu-şi permit să plătească ipoteca decât până în luna martie, iar autorităţile ar putea să le ia casa. Renovările la care a fost supusă clădirea se ridică la aproape 300.000 de lire sterline.

Proprietarii au obţinut, totuşi, un ordin în instanţă care somează românii să părăsească locuinţa în termen de 24 de ore, el expirând miercuri la prânz.

Noii locatari au spus, însă, că nu au unde altundeva să locuiască şi au arătat autorităţilor un contract de închiriere, însă nu au putut furniza un contact al persoanei care le-a închiriat casa. De asemenea, ei nu au precizat data în care s-au mutat în clădire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici