O femeie a împuşcat doi angajaţi ai McDonald’s pentru că nu i-au dat voie să stea să mănânce în restaurant din cauza restricţiilor impuse de pandemie

O femeie a fost arestată după ce a împuşcat doi angajaţi ai unui fast-food McDonald’s din Oklahoma City , după ce aceştia i-au cerut să părăsească restaurantul deoarece din cauza pandemiei de Covid-19 nu este permis să se stea înăuntru, scrie CNN.

33405 afișări
Imaginea articolului O femeie a împuşcat doi angajaţi ai McDonald’s pentru că nu i-au dat voie să stea să mănânce în restaurant din cauza restricţiilor impuse de pandemie

O femeie a împuşcat doi angajaţi ai McDonald’s pentru că nu i-au dat voie să stea să mănânce în restaurant din cauza restricţiilor impuse de pandemie

Gloricia Woody a intrat în restaurant, miercuri seara, în ciuda faptului că zona de luat masa era închisă din cauza restricţiilor coronavirusului, a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

Când angajaţii i-au cerut să plece, ea a refuzat şi a început o ceartă. Femeia a fost scoasă cu forţa din restaurant, dar s-a întors după scurt timp cu un pistol şi a tras trei gloanţe.

Un angajat a fost împuşcat în braţ şi un altul în umăr. Un al treilea angajat al fast-food-ului s-a rănit la cap în timp ce încerca să se ferească de gloanţe.

Cei trei au fost duşi la spital, dar medicii spun că rănile nu le pun viaţa în pericol.

Woody, în vârstă de 32 de ani, alături de o altă femeie care era cu ea, au încercat să fugă, dar au fost găsite de poliţie la scurt timp după aceea.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici