O femeie a încercat să scape de arest, după ce a condus beată, folosind ca argument faptul că este „albă pursânge”

O femeie din statul american Carolina de Sud a încercat să îi convingă pe poliţiştii care au prins-o beată la volan să nu o aresteze deoarece este „albă pursânge” şi „foarte curată”.

20489 afișări
Imaginea articolului O femeie a încercat să scape de arest, după ce a condus beată, folosind ca argument faptul că este „albă pursânge”

O femeie a încercat să scape de arest, după ce a condus beată, folosind ca argument faptul că este „albă pursânge”

Lauren Cutshaw, în vârstă de 32 de ani, a trecut dimineaţa devreme fără să se asigure printr-o intersecţie cu patru marcaje de „Stop”, transmite Breitbart.

După ce a fost oprită de poliţişti, femeia a declarat că a băut „doar două pahare de vin”, la ziua ei. Ea le-a cerut apoi poliţiştilor să o lase să plece. „Sunt o fată albă pursânge şi foarte curată”, a declarat ea. Când unul dintre oamenii legii a întrebat-o ce înseamnă asta, Cutshaw a adăugat: „Eşti poliţist şi ar trebui să ştii ce înseamnă”. Apoi, femeia a adăugat că a absolvit o universitate respectată.

Toate aceste lucruri nu au ajutat-o pe femeie să scape de arest. Unul dintre poliţişti a scris în raport că afirmaţiile femeii sunt o dovadă în plus a faptului că aceasta consumase alcool. Acest lucru a fost confirmat, de altfel, şi se de etilotest.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici