O femeie a minţit că a câştigat jackpotul de peste un miliard de dolari din SUA, doar ca să apară la televizor

O femeie care a declarat că a câştigat premiul cel mare de 1,08 miliarde de dolari la Powerball a fost acuzată că a minţit de nepoata proprietarului magazinului unde a fost vândut biletul

361 afișări
Imaginea articolului O femeie a minţit că a câştigat jackpotul de peste un miliard de dolari din SUA, doar ca să apară la televizor

Sursa foto: Twitter

O înregistrare video bizară arată cum femeia, care purta o şapcă neagră pe care era inscripţionat un slogan pe care scria "psychedelic water", intră în magazinul Las Palmitas Mini Market, în apropiere de Skid Row Los Angeles.
 
Femeia a început să plângă şi a răspuns "da" unui reporter care a întrebat-o dacă a cumpărat biletul câştigător, înainte de a ieşi brusc din magazin şi de a se urca într-o maşină.
 
Însă Sarai Palacios, nepoata lui Nabor Herrera, care deţine magazinul din centrul oraşului, a declarat că femeia nu a câştigat premiul cel mare.
 
"Nu sunt sigură de ce a făcut asta. Cred că a vrut doar să apară la televizor", a spus Palacios. "Nu ştim încă cine este câştigătorul. Încă nu s-a prezentat", a adăugat ea.
 
Loteria Californiei a anunţat joi că magazinul a vândut biletul câştigător, care a fost al treilea cel mai mare jackpot Powerball, şi al şaselea cel mai mare jackpot al loteriei americane, câştigat vreodată.
 
În videoclip, femeia poate fi auzită spunând: "Sunt speriată în acest moment. Sunt foarte speriată". Ea a îmbrăţişat oamenii din magazin înainte de a adăuga: "Trebuie să îl găsesc" şi să fugă, potrivit Daily Mail.
 
Herrera, care a declarat că nu a ştiut că magazinul său a vândut biletul câştigător până când nu a ajuns acolo joi, a declarat că a crezut că afirmaţia femeii este "falsă", deoarece nu a recunoscut-o.
 
Proprietarul magazinului, care urmează să primească 1 milion de dolari pentru vânzarea biletului, a declarat că plănuia să folosească o parte din câştiguri pentru a-şi duce familia în vacanţă.
 
Câştigul de 1 miliard de dolari a venit după 38 de extrageri consecutive fără niciun câştig. Edwin Castro a câştigat anul trecut un jackpot Powerball record de 2 miliarde de dolari cu un bilet cumpărat la 13 mile de magazinul lui Herrera.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici