O femeie acuzată de vrăjitorie a fost arsă de vie

O femeie din India, acuzată de vrăjitorie, a fost bătută, batjocorită şi arsă de vie, într-un sat izolat din estul ţării, potrivit unor surse din poliţie.

585 afișări
Imaginea articolului O femeie acuzată de vrăjitorie a fost arsă de vie

O femeie din India, acuzată de vrăjitorie, a fost arsă de vie într-un crematoriu

Femeia a fost scoasă cu forţa din casă, sătenii i-au legat mâinile şi picioarele şi au dus-o la crematoriu, unde i-au dat foc în faţa tuturor locuitorilor din sat, care au ignorat strigătele ei de ajutor.

Incidentul a avut loc într-un sat din statul Orissa, săptămâna trecută, dar a ieşit la iveală abia joi, când trei săteni au fost reţinuţi.

Femeia a fost ucisă de soţul şi rudele unei vecine, a cărei moarte a fost pusă pe seama vrăjitoriilor sale.

Zeci de femei suspectate de vrăjitorie sunt ucise în fiecare an în India, această superstiţie fiind răspândită în special în zonele rurale, unde oamenii nu au acces la educaţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici