O femeie de 101 ani este prima persoană vaccinată anti COVID-19 în Germania

O femeie de 101 ani, rezident într-un centru de îngrijire a vârstnicilor din landul Saxonia-Anhalt, Germania, a fost primul cetăţean german din vaccinat împotriva coronavirusului cu serul de la Pfizer şi BioNTech.

4422 afișări
Imaginea articolului O femeie de 101 ani este prima persoană vaccinată anti COVID-19 în Germania

O femeie de 101 ani, rezident într-un cămin de vârstnici este prima persoană vaccinată în Germania

Edith Kwoizalla, în vârstă de 101 ani, a primit vaccinul „cu calm şi zâmbind”, scrie ziarul Frankfurter Allgemeine.

Femeia a purtat masca de protecţie pe toată perioada cât a durat vaccinarea.

La căminul de îngrijire a vârstnicilor Krueger, din oraşul Halberstadt, unde locuieşte Edith Kwoizalla au fost vaccinaţi sâmbătă un număr de 40 de rezidenţi şi 10 angajaţi.

În mod oficial, campania de vaccinare anti-COVID-19 începe duminică, la fel ca în toate ţările din UE. În Germania, primii vaccinaţi vor fi persoanele în vârstă şi angajaţii din sistemul medical, acestea fiind considerate a avea cel mai mare risc de infectare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici