O femeie de 35 de ani a murit după ce a băut 4 sticle cu apă în 20 de minute

O femeie de 35 de ani a murit după ce a băut 4 sticle cu apă în 20 de minute. Mamă a doi copii din Indiana, femeia suferea de o consecinţă rară a consumului prea rapid a unei cantităţi mari de apă.

6041 afișări
Imaginea articolului O femeie de 35 de ani a murit după ce a băut 4 sticle cu apă în 20 de minute

O femeie de 35 de ani a murit după ce a băut 4 sticle cu apă în 20 de minute

Ashley Summers, 35 de ani, o mamă a doi copii din Indiana, se afla în Lake Freeman împreună cu soţul şi cele două fiice ale sale în weekendul de 4 iulie, când a început să se simtă deshidratată. "Cineva a spus că a băut patru sticle cu apă în 20 de minute", a declarat fratele ei, Devon Miller.

În ultima zi a călătoriei familiei, feemia a simţit că nu se hidratează suficient. Familia Summers a spus că se simţea ameţită şi avea o durere de cap teribilă, scrie New York Post.

"Sora mea, Holly, m-a sunat şi mi-a spus că Ashley este în spital. Are o umflătură pe creier, nu ştiu care este cauza”.

După ce s-a întors din călătorie, Summers a leşinat în garaj şi a fost dusă la IU Health Arnett Hospital. Ea nu şi-a mai recăpătat cunoştinţa, iar medicii i-au spus familiei sale că a murit din cauza intoxicaţiei cu apă.

Dr. Blake Froberg, toxicolog la spital, a declarat că această cauză rară de deces este mai probabil să apară în timpul verii sau dacă cineva lucrează afară sau face exerciţii fizice frecvent.

"Există unele aspecte care pot face ca cineva să fie mai expus riscului, dar ceea ce se întâmplă este că ai prea multă apă şi prea puţin sodiu în organism", a spus Froberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici