O mamă judecată pentru uciderea copilului autist spune că "l-a trimis în Rai": Zâmbea atunci când l-am strangulat

O femeie, judecată în Marea Britanie pentru că şi-a ştrangulat copilul care suferea de autism în formă severă, a declarat judecătorului că ea nu l-a omorât, ci l-a trimis "în Rai", unde va fi fericit şi fără dizabilităţi.

322 afișări
Imaginea articolului O mamă judecată pentru uciderea copilului autist spune că "l-a trimis în Rai": Zâmbea atunci când l-am strangulat

O mamă judecată pentru uciderea copilului autist spune că "l-a trimis în Rai": Zâmbea atunci când l-am strangulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Yvonne Freaney a spus că şi-a ucis fiul de 11 ani, Glen, într-un hotel de lângă aeroportul Cardiff, din South Wales, deoarece nimeni nu vroia să mai aibă grijă de el, relatează publicaţia britanică TheIndependent.com.

Femeia, de 49 de ani, a admis fapta imputată de acuzare, dar a negat uciderea lui Glen, al cărui cadavru a fost găsit într-o cameră de la Sky Plaza Hotel, în mai 2010.

La termenul de marţi al procesului procurorul a dat citire acuzaţiilor şi actului de inculpare, oferind detalii şocante din culisele anchetei, mai notează sursa citată.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi declarat senină la sosirea poliţiei că fiul ei zace mort de peste 36 de ore.

"L-am sugrumat. Mi-am folosit cureaua, acolo la marginea patului. El este autist în formă severă. Va fi fericit acum. ... L-am trimis în Regatul Cerurilor. Acum este fericit. Este ciudat, zâmbea atunci când l-am strangulat şi atunci mi-am dat seama că va fi fericit acolo unde se duce", sunt câteva dintre spusele femeii la momentul contactului cu poliţiştii.

Când a fost găsită, mama copilului prezenta multiple leziuni la încheieturile mâinilor, piept şi spate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici