O naţiune „traumatizată”: Boris Johnson dezvăluie cum îşi scoate căţelul la plimbare, la reşedinţa sa din Downing Street

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a dezvăluit că îşi plimbă câinele în grădina de la Downing Street, îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Johnson a făcut dezvăluirea într-un interviu cu The Mail on Sunday, scrie mirror.co.uk.

3583 afișări
Imaginea articolului O naţiune „traumatizată”: Boris Johnson dezvăluie cum îşi scoate căţelul la plimbare, la reşedinţa sa din Downing Street

O naţiune „traumatizată”: Boris Johnson dezvăluie cum îşi scoate căţelul la plimbare, la reşedinţa sa din Downing Street

Boris Johnson şi iubita sa Carrie Symonds au adoptat un căţel din rasa Jack Russel, după ce animalul ar fi fost abandonat de crescătorii de la o „fermă de căţei”. 

„Câinele este într-o formă de excepţie”, a spus Johnson. „Mă trezesc la şase dimineaţa şi îl plimb prin grădină. Este propriul meu regim de sănătate, făcut în boxeri”, a adăugat premierul britanic. 

Totuşi, din interviul acordat publicaţiei, nu reiese dacă Johnson curăţă ce lasă în urmă animalul său de companie, Dilyn, pe gazonul finanţat de contribuabili. 

De asemenea, Johnson le-a spus jurnaliştilor că a fost nevoit să salveze căţelul „din ghearele” lui Larry, motanul cu funcţii oficiale de la Downing Street. „A avut un moment nefericit cu pisica”, a afirmat premierul Marii Britanii. 

 

Larry, motanul de la reşedinţa din Londra a premierului Marii Britanii, le-a dat bătăi de cap membrilor echipei de securitate a preşedintelui SUA, Donald Trump, aflat într-o vizită de stat în regat în luna iunie. 

Numeroşi politicieni au decis să adopte animale de companie pe timpul mandatului. În februarie 2017, Lennu, un câine din rasa Boston Terrier deţinut de preşedintele Finlandei Sauli Niinisto, a devenit o senzaţie pe reţelele de socializare. 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici