„Bestia” de la Casa Albă, îmblânzită de motanul Larry. „Uriaşa” problemă de securitate care a perturbat programul vizitei lui Trump la Londra | VIDEO

Larry, motanul de la reşedinţa din Londra a premierului Marii Britanii, le-a dat bătăi de cap membrilor echipei care se ocupă de securitatea preşedintelui SUA, Donald Trump, aflat într-o vizită de stat în regat, potrivit cnn.com.

3929 afișări
Imaginea articolului „Bestia” de la Casa Albă, îmblânzită de motanul Larry. „Uriaşa” problemă de securitate care a perturbat programul vizitei lui Trump la Londra | VIDEO

Motanul de la reşedinţa premierului britanic le-a dat bătăi de cap gărzilor de corp ale lui Trump

Donald Trump a mers, marţi, la reşedinţa din Downing Street nr. 10 pentru o întâlnire oficială cu premierul britanic Theresa May, iar, la plecare, a fost nevoit să aştepte, întrucât motanul se tolănise sub limuzina prezidenţială, cunoscută ca "The Beast" (bestia).

Felina a decis să se relaxeze sub vehiculul blindat, de unde a refuzat să iasă o vreme, spre amuzamentul jurnaliştilor adunaţi în faţa reşedinţei premierului britanic, presa vorbind despre "o uriaşă problemă de securitate".

Anterior, motanul a apărut, lungit la o fereastră, şi în fundalul fotografiilor realizate în faţa reşedinţei din Downing Street nr. 10 de Theresa May şi Donald Trump, alături de partenerii lor de viaţă, Philip May, respectiv Melania Trump.

Larry a fost adus la reşedinţa premierului britanic în ianuarie 2011 - pe vremea lui David Cameron -, în urma unei invazii de şoareci, însă talentul lui de "vânător" nu s-a ridicat la înălţimea sarcinilor guvernamentale ce i-au fost trasate. Larry a avut nevoie de şase luni pentru a prinde primul şoarece şi este văzut adeseori lenevind şi dormind pe un scaun confortabil.

Preşedintele american Donald Trump se află în Marea Britanie, pentru o vizită oficială de trei zile. Donald şi Melania Trump au fost primiţi, luni, de regina Elizabeth a II-a la palatul Buckingham, în prima zi a vizitei de stat în Marea Britanie. Cei doi au participat la o ceremonie oficială de primire şi un dineu privat. Marţi, preşedintele american a avut o întâlnire oficială cu prim-ministrul britanic Theresa May şi cu mai mulţi oficiali britanici.

Mii de britanici au protestat marţi la Londra pe fondul vizitei efectuate de Donald Trump în Marea Britanie, însă numărul persoanelor care au participat la manifestaţii a scăzut comparativ cu protestele organizate în urmă cu un an, la vizita anterioară a preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici