O navă cargo s-a răsturnat, în largul coastei SUA, la doar câteva ore după ce a fost încărcată într-un port din apropiere | FOTO, VIDEO

O operaţiune de salvare este în desfăşurare în largul coastei statului american Georgia, după ce o navă cargo s-ar fi răsturnat, un incendiu izbucnind la bord. Patru membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi, scrie CNN.

5350 afișări
Imaginea articolului O navă cargo s-a răsturnat, în largul coastei SUA, la doar câteva ore după ce a fost încărcată într-un port din apropiere | FOTO, VIDEO

Privelişte greu de crezut în largul coastei SUA

Cei patru membri ai echipajului care au dispărut sunt cetăţeni sud coreeni, iar autorităţile au confirmat că se aflau în camera motoarelor la momentul producerii accidentului, potrivit oficialilor din Coreea de Sud, transmite CNN.

Încercările de salvare au fost blocate din cauza unui incendiu care a izbucnit la bord, flăcările punând în pericol siguranţa salvatorilor. Nava cargo încă se află răsturnată, la aproximativ 130 de km distanţă de oraşul american Savannah.

Primele apeluri pentru ajutor din partea echipajului au fost date duminică dimineaţă, potrivit Pazei de Coastă din Statele Unite.

Autorităţile din Coreea de Sud susţin că nava a început să se incline foarte mult, înainte de a se răsturna complet. În jur de 20 de membri ai echipajului au fost salvaţi de către agenţii Pazei de Coastă din SUA.

Nava cargo, deţinută de către Hyundai Glovis, transporta autoturisme şi tocmai fusese încărcată în portul din Brunswich, cu câteva ore înainte de producerea accidentului. Docherii au declarat că procesul de încărcare a decurs fără probleme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici