O nouă rundă de negocieri va avea loc între Rusia şi Ucraina. Când se va desfăşura

Data celei de-a doua runde de negocieri a fost confirmată la Kiev, deşi speranţele pentru o reuşită rămân scăzute.

8630 afișări
Imaginea articolului O nouă rundă de negocieri va avea loc între Rusia şi Ucraina. Când se va desfăşura

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat miercuri, 2 martie, reporterilor că „în a doua jumătate a zilei, mai aproape de seară, delegaţia noastră va fi la locul lor pentru a aştepta negociatorii ucraineni”. Componenţa delegaţiilor nu se va modifica.

Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a declarat că oficialii ucraineni sunt pregătiţi pentru noi discuţii, însă a subliniat că locul este deocamdată indecis, iar Kievul nu va accepta niciun ultimatum rusesc, notează AP News.

 Kuleba a spus: „Cerinţele Rusiei rămân aceleaşi pe care [preşedintele rus Vladimir] Putin le-a anunţat în discursul său înainte de începerea războiului”.

Prima rundă de discuţii a avut loc în urmă cu două zile, iar ambele părţi au fost reticente în ceea ce priveşte posibilele progrese.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici