O nouă tragedie pentru fotbalul mondial: 10 fotbalişti au murit într-un incendiu din Rio de Janeiro

Fotbalul mondial a fost lovit de o nouă tragedie. În Brazilia, la baza de pregătire a formaţiei Flamengo din Rio de Janeiro a izbucnit un incendiu de proporţii, care a provocat decesul a 10 fotbalişti.

2786 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie pentru fotbalul mondial: 10 fotbalişti au murit într-un incendiu din Rio de Janeiro

10 fotbalişti au murit la baza de pregătire a formaţiei Flamengo din Brazilia

În plus, în urma raportului oferit de autorităţile din Brazilia, trei jucători sunt accidentaţi, iar un altul se află în stare gravă.

Potrivit site-ului sport.sky.it, care îi citează pe brazilienii de la O'Globo, victimele nu au fost încă identificate, dar este vorba de centrul unde se aflau juniorii clubului.

Pompierii au fost chemaţi la ora 07:20 a dimineţii (n.red. - ora locală). Focul ar fi izbucnit în momentul în care tinerii dormeau.

Formaţia Flamengo este echipa care l-a vândut în vara anului 2018 pe atacantul de 18 ani, Vinicius Jr., la Real Madrid.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici