O nouă victimă în urma inundaţiilor din Marea Britanie

Pompierii britanici au descoperit cadavrul unui bărbat într-o zonă inundată în apropiere de Tewkesbury, comuna cea mai afectată de inundaţiile din centrul şi vestul Marii Britanii.

1 afișare
Imaginea articolului O nouă victimă în urma inundaţiilor din Marea Britanie

O nouă victimă în urma inundaţiilor din Marea Britanie

Poliţiştii, care caută un tânăr în vârstă de 19 ani declarat dispărut săptămâna trecută, nu au putut preciza dacă este vorba de cadavrul acestuia, a precizat sursa citată.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din Gloucestershire, cadavrul a fost decoperit sâmbătă în jurul prânzului, de pompierii aflaţi la bordul unei bărci, aceştia anunţând un medic legist.

Aceste inundaţii sunt cele mai grave din ultimii 60 de ani în Marea Britanie.

Sinistraţii din oraşele deja afectate de inundaţii se tem însă de noile averse, prognozate pentru sâmbătă seara, care ar putea provoca noi viituri în vestul ţării, unde 140.000 de consumatori au rămas fără curent electric.

Precipitaţii importante sunt prognozate începând de sâmbătă seara în centrul şi vestul ţării, acestea urmând să dureze până duminică la prânz, potrivit serviciului naţional de meteorologie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici