O persoană a fost grav rănită în urma unui incident de securitate produs în Ierusalim

O persoană este în stare gravă după ce a fost înjunghiată într-un incident produs joi după-amiază în Ierusalimul de Est, iar autorităţile israeliene încearcă să afle motivul atacului, existând indicii că este un act terorist.

217 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost grav rănită în urma unui incident de securitate produs în Ierusalim

Incidentul a avut loc în cartierul Gilo din Ierusalimul de Est. Un bărbat cu vârsta de peste 30 de ani a suferit răni grave prin înjunghiere şi este internat în Centrul medical Shaare Zedek din Ierusalim, informează publicaţiile The Times of Israel şi The Jerusalem Post.

Autorităţile israeliene au arestat un suspect şi au indicii că incidentul este un act terorist. Investigaţia este coordonată de Serviciul israelian pentru Securitate Internă (Shin Bet).

Anterior, surse citate de site-ul Walla News au declarat că au avut loc violenţe între grupuri de evrei şi arabi.

Incidentul intervine pe fondul tensiunilor intense dintre israelieni şi palestinieni. Armata israeliană efectuează aproape zilnic raiduri antiteroriste în Cisiordania, după o serie de atacuri antiisraeliene comise de palestinieni. Autoritatea Palestiniană şi organizaţiile islamiste palestiniene condamnă constant activităţile israeliene de colonizare din Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici