O pisică Sfinx tatuată de deţinuţii mexicani a fost salvată şi are nevoie de un nou cămin

O pisică Sfinx are nevoie de o casă nouă după ce a suferit rele tratamente in închisoarea mexicană, unde a fost tatuată de gangsteri, relatează The Telegraph.

4028 afișări
Imaginea articolului O pisică Sfinx tatuată de deţinuţii mexicani a fost salvată şi are nevoie de un nou cămin

Sursa Foto - The Telegraph/Reuters

Pisica, care nu are încă un nume, are aproximativ un an şi a petrecut săptămâni întregi în oraşul mexican Juarez, în grija salvatorilor de animale, după ce poliţia a găsit-o într-o închisoare, unde a fost maltratată de o bandă de infractori.

Membrii bandei au tatuat chiar şi pielea pisicii chele.

Tatuajele pisicii decorează ambele părţi ale corpului său cenuşiu şi includ fraza „Made in Mexico”.

Autorităţile spun că acum caută familia potrivită pentru a lua pisica, care nu este de vânzare, în casa lor.

„Pisica este foarte sociabilă şi este într-o formă excelentă, fără infecţii”, a declarat pentru Reuters Cesar Rene Diaz, directorul de ecologie al oraşului Juarez, Cesar Rene Diaz.

Un comitet format din autorităţile oraşului va lua decizia finală în privinţa adopţiei înainte de a prezenta pisica noii sale familii în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 1 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici