O rachetă lansată din Fâşia Gaza a căzut în sudul Israelului

Militanţi islamişti din teritoriul palestinian Fâşia Gaza au lansat, miercuri seară, o rachetă spre sudul Israelului, dar incidentul nu s-a soldat cu victime, anunţă armata israeliană.

511 afișări
Imaginea articolului O rachetă lansată din Fâşia Gaza a căzut în sudul Israelului

O rachetă lansată din Fâşia Gaza a căzut în sudul Israelului

Racheta artizanală a căzut pe un câmp, într-o zonă deşertică din sudul Israelului.

Grupuri salafiste afiliate reţelei teroriste Stat Islamic au revendicat recent atacuri cu rachete lansate spre Israel, notează cotidianul Le Figaro. Însă Israelul atribuie atacurile miliţiilor subordonate mişcării islamiste Hamas, care deţine controlul în Fâşia Gaza.

Atacul intervine în contextul violenţelor dintre israelieni şi palestinieni produse în ultimele săptămâni în Ierusalim şi în Cisiordania şi soldate cu zeci de morţi şi răniţi de ambele părţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici