O româncă figurează între victimele inundaţiilor din India

Bilanţul victimelor inundaţiilor din regiunea oraşului indian Leh a ajuns la 165 de morţi, printre care şi o româncă, au declarat luni surse oficiale, citate de agenţia Press Trust of India.

50 afișări
Imaginea articolului O româncă figurează între victimele inundaţiilor din India

O româncă figurează între victimele inundaţiilor din India (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipele de intervenţie ale Forţelor Aeriene au reuşit să salveze din valea Zanskar 81 de cetăţeni străini şi şase ghizi turistici, în timp ce alte 400 de persoane erau în continuare dispărute.

Dintre persoanele decedate, 150 au fost identificate până în prezent, au declarat surse oficiale, adăugând că printre victime figurează o româncă, 15 nepalezi şi doi tibetani.

Doi cetăţeni francezi şi un spaniol erau printre persoanele date dispărute, au precizat sursele citate.

Precipitaţiile abundente de la sfârşitul săptămânii trecute au provocat inundaţii grave, fiind afectate locuinţe, drumuri, poduri şi reţele electrice din Leh, principalul oraş din regiunea himalayană Ladakh, situată în nordul Indiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici