O româncă, printre victimele alunecării de teren din Sicilia - VIDEO

O româncă în vârstă de 48 de ani se numără printre victimele alunecării de teren provocate de ploile abundente din Sicilia, a anunţat duminică Protecţia Civilă, care a identificat până în prezent 12 cadavre din totalul de 22 de morţi, relatează Corriere della Sera, în ediţia electronică.

17 afișări
Imaginea articolului O româncă, printre victimele alunecării de teren din Sicilia - VIDEO

O româncă, printre victimele alunecării de teren din Sicilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Românca, identificată drept Monica Balascuja, a murit în localitatea siciliană Scaletta Zanclea, unde s-au prăbuşit numeroase case.

Cel puţin 22 de persoane au murit şi alte circa 30 sunt declarate dispărute, potrivit noului bilanţ anunţat duminică, după o alunecare de teren care a îngropat în noroi mai multe case din estul Siciliei. Aproximativ 80 de persoane au fost rănite, unele arse în exploziile buteliilor de gaz, iar 400 au fost evacuate.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici