O tânără care şi-a publicat pe site fotografii erotice, noul consul bulgar la Chicago

Lila Gheorghieva, o tânără diplomată bulgară care a generat un scandal publicând pe Internet fotografii erotice, a fost desemnată consul al Bulgariei la Chicago, informează site-ul novinite.com.

391 afișări
Imaginea articolului O tânără care şi-a publicat pe site fotografii erotice, noul consul bulgar la Chicago

O tânără care şi-a publicat pe site fotografii erotice, noul consul bulgar la Chicago (Imagine: www.eurochicago.com)

Lila Gheorghieva

Ştirea a fost publicată de eurochicago.com, un portal de ştiri în limba bulgară de la Chicago, care o felicită pe Gheorghieva pentru ziua sa de naştere, la 5 august. În interviul acordat portalului, ea dezvăluie că a preluat această funcţia la 17 iulie şi că se află pentru prima dată în SUA.

În toamna anului 2007, Lila Gheorghieva, la acea vreme oficial în cadrul Departamentului pentru Relaţii Consulare Bilaterale în cadrul Ministerului de Externe de la Sofia, responsabilă de relaţiile cu Grecia şi Cipru, a generat un scandal după ce şi-a publicat pe site-ul personal fotografii erotice.

Lila Gheorghieva

Fostul ministru bulgar de Externe Ivailo Kalfin a sancţionat-o pentru acest lucru amânându-i promovarea cu un an. După expirarea sancţiunii, Gheorghieva a candidat pentru postul de consul al Bulgariei în Brazilia, l-a obţinut, dar l-a abandonat, pentru că urma să se căsătorească.

Se pare că nominalizarea Lilei Gheorghieva în postul de consul la Chicago a fost făcută în ultimul moment de fostul Guvern al premierului Serghei Stanişev, la 9 iulie 2009, la patru zile după ce formaţiunea BSP a lui Stanişev a pierdut alegerile parlamentare în favoarea partidului GERB.

"Tinereţea este un termen foarte relativ", a afirmat Gheorghieva, întrebată dacă nu este prea tânără pentru a fi promovată la rangul de consul general. Ea s-a declarat impresionată de "Chicago ca fiind un oraş foarte frumos cu diverse institute sociale şi culturale, muzee, teatre etc".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici