O tânără din Marea Britanie a descoperit că un român locuia în curtea sa

O femeie în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie a fost şocată să descopere că un imigrant român locuia într-o anexă a curţii sale de peste o lună, relatează Daily Mail.

133 afișări
Imaginea articolului O tânără din Marea Britanie a descoperit că un român locuia în curtea sa

Tilly Newman şi fratele ei (Imagine: dailymail.co.uk)

Românul locuia în curtea tinerei Tilly Newman de la sfârşitul lunii februarie, după ce fusese evacuat din casa pe care o ocupa în Bromley (Kent), intrusul fiind însă descoperit abia săptămâna trecută.

Tilly Newman l-a descoperit pe român abia când a început să cureţe anexa situată în grădina casei, unde nu mai fusese din ianuarie.

"Trăia foarte bine acolo şi m-a întâmpinat când am venit acolo. Am avut o senzaţie foarte ciudată", afirmă Newman.

Prietenul mamei tinerei l-a prins pe român şi l-a întrebat ce căuta acolo, iar el a explicat că nu avea unde să locuiască.

"Când l-am văzut, bea suc de portocale şi a pus cutia în coşul pentru reciclare; se purta ca şi cum ar fi locuit acolo", explică tânăra.

Familia a sesizat poliţia, aflând că românul fusese eliberat condiţionat după un delict de ordine publică. Poliţia i-a interzis să revină în locuinţa tinerei.

Imigrantul însă a revenit duminică, iar poliţia a fost alertată din nou.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici