O ţară din Europa a impus restricţii pentru români. Anunţul Ministerului de Externe

Românii care merg în Estonia vor trebui să stea în izolare timp de două săptămâni, a anunţat Ministerul de Externe din Estonia.

12703 afișări
Imaginea articolului O ţară din Europa a impus restricţii pentru români. Anunţul Ministerului de Externe

O ţară din Europa a impus restricţii pentru români. Anunţul Ministerului de Externe

Românii care călătoresc în Estonia vor trebui să stea în izolare timp de două săptămâni, din cauza ratei mare de infectare din România, potrivit Ministerului de Externe. Această măsură a intrat în vigoare de pe 22 iunie şi este valabilă nu numai pentru cetăţenii din România, ci şi pentru Polonia, Suedia, Bulgaria, Portugalia şi Regatul Unit al Marii Britanii.
 
Cetăţenii care au scăpat de izolare sunt cei din Austria, Spania, Olanda, Croaţia, Islanda, Irlanda, Italia, Grecia, Cipru, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Letonia, Norvegia, Franţa, Malta, Germania, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Elveţia, Danemarca, Cehia şi Ungaria, au anunţat autorităţile de la Tallinn, Estonia. 
 
Guvernul estonian a hotărât redeschiderea graniţelor începând cu data de 1 iunie, iar în ţară pot intra cetăţeni care vin din Uniunea Europeana, Schengen, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi să nu prezintă simptome specifice noului coronavirus. 
 
De asemenea, sunt scutite de autoizolare persoanele care vin din state cu o rată de infectare mai mică de 15, adică să aibă mai puţin de 15 bolnavi la suta de mii de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici