O vânzătoare din SUA a oprit un jaf armat, invocându-l pe Iisus - VIDEO

O vânzătoare dintr-un magazin din Pompano Beach, localitate în statul american Florida, l-a invocat pe Iisus când un bărbat a ameninţat-o cu pistolul după ce îi ceruse să-i arate un telefon mobil, vrând apoi banii din casă, potrivit site-ului abcnews.go.com.

32 afișări
Imaginea articolului O vânzătoare din SUA a oprit un jaf armat, invocându-l pe Iisus - VIDEO

O vânzătoare din SUA a oprit un jaf armat, invocându-l pe Iisus - VIDEO

Nayara Goncalves, în vârstă de 20 de ani, i-a vorbit calm bărbatului despre Isus şi credinţa ei, până când el a plecat, fără a lua niciun ban.

Goncalves a spus ca nu ştie de ce a început să vorbescă despre Iisus.

O camera de supraveghere din magazin a surprins discuţia dintre Goncalves şi tâlhar.

Hoţul i-a spus că urăşte demersul său, declarându-se jenat, dar că "nu are de ales". El a adăugat că va fi evacuat dacă nu găseşte 300 de dolari.

Când vânzătoarea i-a arătat banii încasaţi, spunându-i ca ea va trebui să plătească din salariu, bărbatul i-a urat o zi bună. "Să aveţi o zi bună şi Dumnezeu să vă binecuvânteze", a spus el când a plecat.

Kayla Concepcion, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a spus că e "complet unic" ce s-a întâmplat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici