O voluntară italiană răpită în Africa acum doi ani a fost repatriată. Femeia şi-a schimbat religia în captivitate

  • Silvia Romano lucra în estul Africii ca ajutor pentru o organizaţie caritabilă italiană
  • Ea a fost răpită acum doi ani de un grup de bărbaţi înarmaţi în nordul statului Kenya
  • În captivitate a trecut la islamism
2137 afișări
Imaginea articolului O voluntară italiană răpită în Africa acum doi ani a fost repatriată. Femeia şi-a schimbat religia în captivitate

Sursa foto: profimedia

Silvia Romano a fost eliberată de către răpitori la 30 de km de capitala Somaliei, Mogadiscio. Ministrul de externe al Italiei, Luigi Di Maio, a declarat că eliberarea ei s-a produs graţie eforturilor întreprinse de agenţia italiană de informaţii externe.

Ea a aterizat astăzi pe aeroportul Ciampino din Roma, la ora locală 14:00. Pe aeroport a fost aşteptată de rude, dar şi de membrii serviciului de informaţii. Primul Ministru al Italiei, Giuseppe Conte, şi ministrul de externe au fost, de asemenea, printre cei prezenţi pe aeroport, relatează AS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici