Oaspeţi evacuaţi dintr-un hotel G7 în urma unei suspiciuni de ameninţare cu bomba

  • Oaspeţii unui hotel G7 din Cornwall au fost evacuaţi în urma unei presupune ameninţare cu bomba, după ce un pachet suspect a fost găsit în afara hotelului
  • Cei care erau cazaţi la hotelul Falmouth au fost treziţi la 4:55 dimineaţa de către poliţişti.
  • Incidentul a avut loc în timp ce 11.000 de ofiţeri de poliţie şi militari păzeau Golful Carbis din Cornwall unde are loc summitul.
476 afișări
Imaginea articolului Oaspeţi evacuaţi dintr-un hotel G7 în urma unei suspiciuni de ameninţare cu bomba

Oaspeţii unui hotel G7 din Cornwall au fost evacuaţi în urma unei presupuse ameninţări cu bombă, după ce un pachet suspect a fost găsit în afara hotelului, relatează DailyMail.

Aproximativ 100 de oameni cazaţi la hotelul Falmouth au fost treziţi la 4:55 dimineaţa de poliţiştii care i-au rugat să părăsească imediat clădirea şi să se adune în parcarea hotelului.

Incidentul a avut loc în timp ce 11.000 de ofiţeri de poliţie şi militari păzeau Golful Carbis din Cornwall unde are loc summitul.

Pachetul s-a dovedit ulterior a fi inofensiv, poliţia din Cornwall spunând că a fost doar o alarmă falsă.

Detectivii au lansat acum o anchetă penală.

Poliţia din Cornwall a declarat că în urma unui apel făcut de către un angajat al hotelului, ofiţerii au ajuns la faţa locului în jurul orei 3:15 dimineaţa pentru a raporta un „pachet suspect” .

Forţa de ordine a declarat într-un comunicat: „Pentru a menţine siguranţa publică, zona este în prezent evacuată în siguranţă ca măsură de precauţie. Acest lucru va avea un impact asupra celor cazaţi în hotelul Falmouth, hotelul Madeira şi proprietăţile învecinate.”

„În prezent credem că acesta a fost o alarmă falsă şi a fost lansată o anchetă penală. Mulţumim publicului şi celor care au fost evacuaţi pentru asistenţă ”.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici