Obama a nominalizat o producătoare de televiziune pentru postul de ambasador în Ungaria

Preşedintele Barack Obama a nominalizat-o pe Colleen Bradley Bell, o producătoare de televiziune de la Los Angeles, pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în Ungaria, a anunţat Casa Albă miercuri seara într-un comunicat.

99 afișări
Imaginea articolului Obama a nominalizat o producătoare de televiziune pentru postul de ambasador în Ungaria

Barack Obama (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Bell lucrează din 2010 ca producătoare pentru Bell-Phillip Television Productions Inc., se precizează în document.

Anterior, Bell a fost directoare pentru proiecte speciale şi producător asociat şi supervizor de scenarii la televiziunea Bell-Phillip. Ea a fost mandatar general al Consiliului de Administraţie al Centrului pentru Arta Spectacolului John F. Kennedy în perioada 2012-2013, membră a Comitetului Consultativ al Centrului în perioada 2010-2012 şi a fost desemnată preşedinta Comitetului în 2011, potrivit aceleiaşi surse.

Ambasada ungară la Washington a anunţat că Ministerul de Externe a emis acordul de acceptare a lui Bell săptămâna trecută.

Nominalizarea urmează să fie supusă aprobării Senatului.

Colleen Bradley Bell, o susţinătoare a mediului, afacerilor sociale şi artelor, a fost nominalizată în septembrie, de către The New York Times, drept unul dintre principalii colectori de fonduri ai campaniei în vederea realegerii preşedintelui american. Ea a participat la Convenţia naţională a democraţilor din 2012 şi a fost membră a Comisiei naţionale de finanţare a campaniei lui Obama.

În cazul aprobării nominalizării, Colleen Bradley Bell o va înlocui pe Eleni Tsakopoulos Kounalakis, care şi-a încheiat mandatul în iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici