Obama, asemănat cu personajul "Joker" din Batman într-un document republican

Preşedintele SUA, Barack Obama, a fost reprezentat sub forma personajului "Joker" din Batman într-un document intern al Partidului Republican.

35 afișări
Imaginea articolului Obama, asemănat cu personajul "Joker" din Batman într-un document republican

Obama, asemănat cu personajul "Joker" din Batman într-un document republican (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentul, destinat colectării de fonduri, a fost dezvăluit de publicaţia Politico.com.

Documentul îndeamnă cetăţenii să se împotrivească "socialismului" promovat de Barack Obama. "Salvaţi ţara de tendinţele socialiste!", subliniază documentul Partidului Republican.

De asemenea, republicanii o compară pe preşedinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, cu "Cruella" din filmul de animaţie "101 Dalmaţieni". La rândul său, liderul majorităţii democrate din Senat, Harry Reid, este asemănat cu câinele "Scubidoo".

Liderii republicani au luat imediat distanţă faţă de acest document satiric. Preşedintele Partidului Republican, Michael Steele, a recunoscut într-un interviu acordat Fox News că mesajul transmis de acest document "nu este chiar atrăgător".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici