Ofensiva forţelor lui Kadhafi la Misrata, soldată cu 109 morţi şi 1.300 de răniţi

Forţele loiale colonelului Muammar Kadhafi au ucis 109 persoane şi au rănit peste 1.300 în ofensiva lor asupra rebelilor de la Misrata, la est de Tripoli, a anunţat joi un medic de la spitalul din oraş.

16 afișări
Imaginea articolului Ofensiva forţelor lui Kadhafi la Misrata, soldată cu 109 morţi şi 1.300 de răniţi

Ofensiva forţelor lui Kadhafi la Misrata, soldată cu 109 morţi şi 1.300 de răniţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând de vinerea trecută, atacurile forţelor lui Kadhafi s-au soldat cu 109 morţi şi 1.300 de răniţi, dintre care 81 grav", a adăugat acest medic, sub acoperirea anonimatului.

Joi, "patru martiri au căzut sub tirurile lunetiştilor", a precizat el.

Forţele loiale colonelului Muammar Kadhafi îşi continuau joi ofensiva împotriva rebelilor, la Misrata, la est de Tripoli, cu ajutorul tancurilor şi lunetiştilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici