Oficial american: Iranul a capturat o navă comercială în Golful Persic

Echipaje ale Gardienilor Revoluţiei din Iran au capturat un vas comercial, joi, în apele internaţionale ale Golfului Persic, iar nava probabil a fost implicată în transporturi ilegale, anunţă Forţele Navale din SUA.

2094 afișări
Imaginea articolului Oficial american: Iranul a capturat o navă comercială în Golful Persic

Oficial american: Iranul a capturat o navă comercială în Golful Persic

"Forţele Navale din SUA au mobilizat capabilităţi maritime pentru monitorizarea atentă a situaţiei. Comandamentul Central al Forţelor Navale americane a stabilit că circumstanţele incidentului nu necesită o reacţie. Forţele Navale americane rămân vigilente şi sunt pregătite să protejeze drepturile legale de navigaţie în zonele esenţiale din Orientul Mijlociu", a declarat Tim Hawkins, purtătorul de cuvânt al Flotei a V-a a Statelor Unite, citat de agenţia Reuters.

Miercuri, Forţele Navale americane au anunţat că au împiedicat Iranul să captureze două nave comerciale în Golful Persic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
navă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici