Oficial italian, acuzat că avea cu secretara un contract prin care o obliga la relaţii intime

Un funcţionar public din Italia avea un contract cu secretara sa personală - care îi este şi amantă - prin care aceasta era obligată să întreţină relaţii sexuale cu el de cel puţin patru ori pe lună, în schimbul unui salariu de 3.000 de euro.

267 afișări
Imaginea articolului Oficial italian, acuzat că avea cu secretara un contract prin care o obliga la relaţii intime

Luigi de Fanis (Imagine: dailytelegraph.com)

Contractul a fost descoperit de autorităţi în cursul unei percheziţii în biroul din Pescara al responsabilului regiunii Abruzzo pentru Afaceri Culturale, Luigi De Fanis, informează ziarul La Repubblica.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, membru al fostului partid al lui Silvio Berlusconi, Poporul Libertăţii (PdL), este anchetat într-un dosar de fraudă şi luare de mită, fiind arestat din noiembrie. În cursul percheziţiilor la biroul său, în sediul Consiliului Regional din Abruzzo, procurorii au descoperit un contract inedit.

Responsabilul pentru Afaceri Culturale avea un contract cu secretara sa, Lucia Zingariello, în vârstă de 32 de ani, care stipula obligaţia aceasta de a "face dragoste" cu el de cel puţin patru ori pe lună. Secretara primea astfel un salariu de 3.000 de euro pe lună. Femeia a fost angajată fără concurs, pentru un salariu iniţial de 1.200 de euro, dar venitul lunar a fost majorat la 3.000 de euro în virtutea noului contract.

Secretara, care se pare că oricum era amanta oficialului regional, a confirmat informaţia, afirmând că şeful ei era "obsedat" de ea şi ar fi fost obligată să semneze contractul pentru a avea în continuare serviciu. Secretara a recunoscut că avea deja o relaţie cu şeful ei înainte de semnarea contractului.

Avocatul funcţionarului public, Domenico Frattura, a explicat că, de fapt, contractul nu ar avea valoare juridică, fiind doar "o glumă între iubiţi". Autorităţile italiene verifică validitatea juridică a documentului şi circumstanţele în care a fost încheiat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici