Oficial occidental, despre războiul din Ucraina: probabil, va dura cel puţin până la finalul anului

Conflictul din Ucraina va dura, probabil, cel puţin până la sfârşitul anului, a spus un oficial occidental, potrivit BBC.

362 afișări
Imaginea articolului Oficial occidental, despre războiul din Ucraina: probabil, va dura cel puţin până la finalul anului

Oficial occidental, despre războiul din Ucraina: probabil, va dura cel puţin până la finalul anului

„Ne confruntăm cu un conflict care are potenţialul de a dura cel puţin până la sfârşitul acestui an", a declarat un oficial occidental sub protecţia anonimatului.

Demnitarul a mai spus că este greu de întrevăzut o cale spre o soluţie negociată în curând şi că, în lipsa acesteia, conflictul va dura „cel puţin" până la sfârşitul anului şi „posibil mai mult".

„Operaţiunea va dura o perioadă lungă de timp şi asta înseamnă că totul se reduce apoi la angajament şi la asigurarea faptului că avem angajamentul de a-i sprijini pe ucraineni în această luptă foarte lungă", a precizat oficialul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici