Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, apare pe coperta revistei Vogue. Zelenski, prezent şi el la şedinţa foto

Olena şi Volodimir. O iubire cât o viaţă. O pereche cât o ţară. La trei luni de la portretul publicat de Time pe copertă, cu preşedintele Volodimir Zelenski, într-un interviu despre viaţă şi moarte, soţia sa, Olena, este coperta Vogue.

2751 afișări
Imaginea articolului Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, apare pe coperta revistei Vogue. Zelenski, prezent şi el la şedinţa foto

Sursa foto: Instagram Vogue Magazine

În fotografiile din Vogue, Olena Zelenska este de o frumuseţe răpitoare. Pozează printre arme, fiind imaginea femeii puternice din spatele bărbatului care luptă pentru libertate.

Olena apare în fotografii pe front, dar şi ţinându-şi de mână soţul. O altă fotografie îi surprinde pe cei doi soţi îmbrăţişaţi. În ochii femeii care reprezintă fiecare mamă şi fiecare soţie din timpul războiului se citeşte teama, dar şi încrederea şi curajul.

Într-una din fotografii, Olena apare pe scările palatului prezidenţial, unde soţul ei, Volodimir Zelenski a pozat şi el şi a susţinut chiar şi o conferinţă de presă în timpul războiului.

Interviul lui Volodimir Zelenski a apărut în preajma Paştelui. El a vorbit atunci despre prima zi de război, despre familia lui la primele bombardamente, dar şi despre oferta americanilor de a-l evacua. Replica lui a rămas celebră: „Am nevoie de arme, nu de o plimbare”. Zelenski a dezvăluit o parte din secretele unui comediant devenit simbolul rezistenţei. Noul Zelenski, preşedintele, a mărturisit că a păstrat şi astăzi simţul umorului, ca pe un mijloc de supravieţuire.

„Am îmbătrânit. Din punct de vedere mental, moral. Ei bine, din punct de vedere moral sunt absolut ferm. Dar am îmbătrânit de la toată această înţelepciune pe care nu mi-am dorit-o niciodată. Este înţelepciunea dată de numărul de oameni care au murit şi de torturile pe care le-au săvârşit soldaţii ruşi. Genul acesta de înţelepciune... Ca să fiu sincer, nu am avut niciodată scopul de a obţine astfel de cunoştinţe”, spunea Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici