Omagiu emoţionant pe cerul Elveţiei: Imagini cu Regina şi Prinţul Philip, proiectate de un artist

Un artist elveţian a proiectat pe cer fotografii ale Reginei şi ale Prinţului Philip „împreună pentru totdeauna”, într-un omagiu emoţionant adus regretatului monarh, potrivit Daily Mail.

4200 afișări
Imaginea articolului Omagiu emoţionant pe cerul Elveţiei: Imagini cu Regina şi Prinţul Philip, proiectate de un artist

FOTO Twitter

Imaginile extrem de emoţionante o arată pe „Regină în drum spre cer” în timp ce se ţine de mână cu Prinţul Philip, pe nori, pe cerul de deasupra munţilor din Lauterbrunnen, din Elveţia.

Proiectul realizat de Gerry Hofstetter se intitulează „Călătorind spre stele - Regina Angliei în drum spre cer”. Artistul a folosit norii fluturând ca pânză pe care să lumineze un ultim omagiu adus reginei Elisabeta a II-a după moartea monarhului.

În urmă cu trei luni, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei, Hofstetter a proiectat imagini pe munţi elveţieni celebri, în parteneriat cu ambasada britanică din Elveţia.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viaţă pe 8 septembrie 2022. Soţul ei, Prinţul Philip, a murit în aprilie 2021, la Castelul Windsor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici