Opt persoane, ARESTATE în legătură cu atacul TERORIST de la Londra

Opt persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra. Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi, relatează BBC News.

2983 afișări
Imaginea articolului Opt persoane, ARESTATE în legătură cu atacul TERORIST de la Londra

Şapte persoane, ARESTATE în legătură cu atacul TERORIST de la Londra (Imagine: Twitter)

"Încă credem - concluzie susţintă în continuare de anchetă - că atacatorul a acţionat de unul singur şi a fost inspirat de terorismul internaţional", a precizat Rowley.

Oficialul britanic a declarat că poliţia continuă să efectueze acţiuni în Londra, Birmingham şi alte localităţi.

Rowley a mai adăugat că "în acest moment nu avem la dispoziţie informaţii că ar exista alte ameninţări la adresa populaţiei".

BBC Newsnight a relatat că există suspiciuni că vehiculul folosit în atentatul de la Londra ar fi fost închirat din Birmingham, însă această informaţie nu a fost confirmată.

În cursul nopţii de miercuri spre joi, poliţia britanică a efectuat un descins la o proprietate din oraşul Birmingham, iar o porţiune din Şoseaua Hagley a fost închisă traficului timp de mai multe ore.

Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite în atacul terorist comis miercuri seară în apropierea Parlamentului Marii Britanii, iar presupusul atacator a fost împuşcat mortal de forţele de ordine.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici