Osama ben Laden, descris ca o "maşină de sex" de una dintre soţiile sale. Detalii bizare despre comportamentul liderului Al-Qaida

Fostul lider al Al-Qaida, Osama ben Laden, era o "maşină de sex", care se închidea în dormitor cu soţia sa zile la rând, potrivit declaraţiilor unei jurnaliste care a discutat cu prima soţie a acestuia, Najwa ben Laden.

8638 afișări
Imaginea articolului Osama ben Laden, descris ca o "maşină de sex" de una dintre soţiile sale. Detalii bizare despre comportamentul liderului Al-Qaida

Osama ben Laden, descris ca o "maşină de sex" de una dintre soţiile sale. Detalii bizare despre comportamentul liderului Al-Qaida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată într-un interviu de reporterul de investigaţii american Jean Sasson care era perioada favorită din căsătoria ei cu liderul terorist, aceasta a răspuns: "Momentul în care mergeam la culcare". Potrivit jurnalistului american, Najwa nu s-a referit la somn ci la momentele în care "el (ben Laden) îi acorda toată atenţia", relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Najwa a fost prima dintre cele şase soţii ale lui ben Laden şi s-a căsătorit cu el la vârsta de 17 ani. Ei au avut zece copii împreună, dar au divorţat înainte de atacurile din 11 septembrie.

"Omar (fiul ei) a declarat că atunci când era copil, Osama venea acasă din Afganistan şi o lua pe Najwa în dormitor, de unde nu mai ieşeau cu zilele", a declarat reporterul.

Când Osama ben Laden a fost ucis, el locuia cu trei soţii într-o vilă din Abbottabad în Pakistan, unde militarii americani ar fi găsit plante cu efect de viagra.

"Nu aş fi surprinsă dacă ar fi adevărat", a declarat Sasson. "El avea o soţie tânără şi încă două. Îmi amintesc ziua în care s-a deschis o clinică în Arabia Saudită pentru bărbaţi impotenţi, cum coada de maşini se întindea până în capătul celălalt al Riyadului", a adăugat ea.

Sasson a dezvăluit şi detalii bizare despre călătoria familiei ben Laden prin deşert. "Osama avea o idee fixă că trebuie să îşi ducă băieţii în deşert şi să îi pună să parcurgă distanţe lungi fără să le dea apă", a declarat ea.

"Dar după 1994, după ce saudiţii i-au îngheţat conturile şi i-au anulat paşaportul, iar viaţa i-a fost pusă în pericol, el a devenit şi mai paranoic şi a decis că întreaga familie trebuie să supravieţuiască cu nimic".

Potrivit jurnalistei, Najwa a declarat că nu crede că ben Laden era nebun, deşi fiul ei i-a spus că "suferă adeseori de depresie şi este foarte tăcut".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici