Palatul de Justiţie de la Bruxelles, evacuat în urma unei alerte cu bombă

Palatul de Justiţie de la Bruxelles a fost evacuat, vineri dimineaţă, după ce autorităţile au fost informate prin telefon de existenţa unei bombe.

488 afișări
Imaginea articolului Palatul de Justiţie de la Bruxelles, evacuat în urma unei alerte cu bombă

Alert[ cu bombă. Palatul de Justiţie de la Bruxelles, evacuat

"Palatul de Justiţie de la Bruxelles a fost evacuat urgent, în urmă cu 20 de minute, toată lumea aşteaptă afară", a declarat un martor, potrivit site-ului RTL.be.

Autorităţile din Bruxelles au anunţat  ulterior că alerta a fost ridicată, iar oamenii au fost liberi să se întoarcă în clădire, după ce poliţiştii fuseseră informaţi în urmă cu o oră, prin telefon, că ar exista o bombă în Palatul de Justiţie, relatează site-ul RTL.be.

Poliţia a anunţat la ora locală 9.30 (ora României, 10.30) că alerta a luat sfărşit.

Autorităţile au informat că nu au găsit niciun colet suspect.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorităţile au primit o alertă cu bombă în jurul orei locale 8.30 (ora României, 9.30). Ajunşi la faţa locului, poliţia a evacuat aproximativ 600 de persoane care se aflau în clădire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici