Palatul Élysée: Franţa ar accepta "cu bunăvoinţă" o decizie a Marii Britanii privind rămânerea în UE

Franţa ar accepta "cu bunăvoinţă" o eventuală decizie a Marii Britanii de a rămâne în Uniunea Europeană, afirmă un consilier al preşedintelui Emmanuel Macron, înaintea întrevederii liderului francez cu premierul britanic, Theresa May.

451 afișări
Imaginea articolului Palatul Élysée: Franţa ar accepta "cu bunăvoinţă" o decizie a Marii Britanii privind rămânerea în UE

Palatul Élysée: Franţa ar accepta "cu bunăvoinţă" o decizie a Marii Britanii privind rămânerea în UE

"Dacă mâine ori poimâine, Marea Britanie ar decide să se răzgândească, este clar că am trata acest lucru cu bunăvoinţă", a declarat un consilier prezidenţial francez în numele lui Emmanuel Macron.

"Dar nu depinde de noi ca Marea Britanie să se răzgândească", a explicat oficialul prezidenţial francez.

Emmanuel Macron se va întâlni joi seară cu Theresa May.

În urmă cu câteva luni, Emmanuel Macron afirma că Uniunea Europeană "menţine uşa deschisă" pentru Marea Britanie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici