Pandemia de COVID-19 a dus la scăderea vânzărilor de deodorant şi creştere cantităţii de îngheţată consumată

Păstrarea distanţei sociale şi numărul mare de persoane care muncesc de acasă şi nu mai merg zilnic la birou, a dus la o scădere a vânzărilor de deodorant la nivel mondial, arată un studiu citat de CNN.

1336 afișări
Imaginea articolului Pandemia de COVID-19 a dus la scăderea vânzărilor de deodorant şi creştere cantităţii de îngheţată consumată

Pandemia de COVID-19 a dus la scăderea vânzărilor de deodorant şi creştere cantităţii de îngheţată consumată

Compania de bunuri de consum Unilever a publicat un raport care arată că în perioada pandemiei a scăzut cererea pentru produse de îngrijire personală a scăzut. Compania, care deţine mărci precum săpunul Dove şi deodorantul Ax, a spus că blocajele impuse de guverne au dus la scăderea vânzărilor.

Totuşi, Unilever nu a pierdut pe toate palierele, dimpotrivă. Compania deţine şi mai multe mărci de îngheţată, iar vânzările pentru aceste produse au crescut, pe măsură ce oamenii consumă mai multe alimente acasă.

"Consumatorii au mâncat mai multe supe şi au adăugat la masă mai multe maioneze şi sosuri, iar ca desert au ales îngheţata ", a declarat, CEO-ul Unilever, Alan Jope, citat de CNN Business.

Vânzările de îngheţată consumată acasă au crescut cu 15% în prima jumătate a anului, iar în lunile aprilie şi iunie, creşterile au fost chiar cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici