Papa a mers la ambasada Rusiei pentru a-şi exprima îngrijorarea faţă de războiul ruso-ucrainean

Papa Francisc a mers vineri la ambasada Rusiei din Vatican şi i-a transmis ambasadorului Moscovei îngrijorarea sa cu privire la invadarea Ucrainei de către Rusia.

1075 afișări
Imaginea articolului Papa a mers la ambasada Rusiei pentru a-şi exprima îngrijorarea faţă de războiul ruso-ucrainean

Papa a mers la ambasada Rusiei pentru a-şi exprima îngrijorarea faţă de războiul ruso-ucrainean

Papa Francisc a mers vineri la ambasada Rusiei din Vatican şi i-a transmis ambasadorului Moscovei îngrijorarea sa cu privire la invadarea Ucrainei de către Rusia, relatează Reuters

Este pentru prima dată când un papă merge la o ambasadă în timpul unui conflict. De obicei, ambasadorii sunt convocaţi de către Secretariatul de Stat al Sfântului Scaun.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a declarat că Papa a petrecut aproximativ 30 de minute la ambasadă.

Bruni nu a comentat un raport conform căruia papa, în vârstă de 85 de ani, ar fi oferit medierea Vaticanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici